Kennis...

De techniek gaat snel, kennis (be)houden is een must! Onze medewerkers zijn zich hiervan bewust en kunnen u dus goed van dienst zijn bij uw vraagstukken. Up-to-date blijven in deze hectische en snelle markt is dan ook erg belangrijk en dus stimuleren wij continu onze medewerkers hierin!

Truus van Genderen

Directeur

Profielfoto_truus2

06 – 51 548 824
truusvangenderen@ppmp.nl

Truus van Genderen heeft in 1998 PPMP overgenomen van haar vorige werkgever, Hensens Zetcentrum waar ze al vanaf 1981 werkte. Ze is  vanaf de overname tot heden directeur/groot aandeelhouder van PPMP. Na de overname in 1998 is PPMP uitgegroeid tot een bedrijf van 2 naar 25 medewerkers.

In de educatieve markt is PPMP al sinds jaar en dag een belangrijke speler. De grootste en belangrijkste educatieve uitgevers in Nederland en België zijn opdrachtgever. Maar ook aan de algemene markt worden diensten en producten geleverd, tot 2008 was dit voornamelijk ‘prepress werk’. Dit betekent dat de activiteiten bestonden uit werkzaamheden voordat het naar de drukker gaat, dus het opmaken van boeken in de breedste zin van het woord, van kopij naar een mooi opgemaakt boek of ander product, met al het tekenwerk, illustraties, foto’s incluis.

Sinds 2008 vraagt de markt ook naar digitale/IT diensten en producten en daar heb ik samen met mijn medewerkers op ingespeeld. Er worden sinds die tijd allerlei interactieve IT applicaties en educatieve games ontwikkeld.

Dit heeft een dermate grote vlucht genomen dat er vanaf januari 2014 een werkmaatschappij bij is gekomen. PPMP bestaat nu uit PPMP PrePress en PPMP Digital. Er zijn medewerkers in dienst gekomen die voor deze tak van sport zijn opgeleid en zich daar nog verder in ontwikkelen.

PPMP onderscheidt zich nu nog nadrukkelijker en specifieker als aanbieder van haar diensten. Kwaliteit en transparantie staan nog steeds hoog in het vaandel.

Projecten