PREPRESS
PPMP heeft naast prepress ook veel te bieden op het digitale gebied. PPMP ontwikkelt veel nieuwe producten volledig toegespitst op de huidige standaarden.

Bezoek PPMP - Digital
Technisch Tekenwerk

Realia

Omschrijving
Realia zijn uitingen zoals briefpapier, soepverpakkingen, chatschermen etc. van niet bestaande bedrijven of personen. Deze zijn speciaal ontwikkeld als foliomateriaal voor boeken en/of digitale methoden ter aanvulling van opdrachten.

Permalink

Schematisch tekenwerk

Schematisch tekenwerk

Omschrijving
Schematische tekeningen komen voor in vele uitingen. Of het nu voor een methodisch boek is of voor een folder. Deze illustraties zijn uitermate geschikt om allerlei situaties/zaken inzichtelijk te maken.

Permalink

Realistisch tekenwerk

Realistisch tekenwerk

Omschrijving
Regelmatig wordt er voorkeur gegeven aan het gebruik van illustraties in plaats van bijvoorbeeld foto’s. Dit kan praktische noodzaak zijn of omdat het beeld gewoonweg geschikter is voor tekenwerk. PPMP tekent al jaren voor diverse methoden en heeft dus de nodige ervaring.

Permalink

Tabellen en grafieken

Tabellen en grafieken

Omschrijving
Het presenteren van informatie, in de vorm van tabellen of grafieken, dient naast visueel aantrekkelijk ook gemakkelijk afleesbaar te zijn. PPMP helpt u graag met het ontwikkelen van deze functionele illustraties.

Permalink

Cartografie

Cartografie

Omschrijving
Cartografie komt veelvuldig voor in de meest uiteenlopende methoden. PPMP heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van cartografische tekeningen. Dit kunnen we speciaal voor u op maat maken qua styling en detail.

Automatisch publiceren

Redactie tekst & beeld

Beeldverwerving

Ontwerp

Full-service

Technisch tekenwerk

DTP